FUJITSU ASYG18–24–30LF – TEHOPAKKAUS SUUREMPAANKIN TILAAN

Fujitsu ASYG LF -sarjan pumput ovat designiltaan tyylikkään pelkistettyjä ja huomaamattomia. Ne sopivat tehonsa ja ulkoasunsa puolesta niin kotiin kuin liiketiloihinkin. Fujitsu ASYG LF -sarjan pumput tuottavat tehokkaasti lämpöä vielä 25 asteen pakkasessa.

Fujitsu ASYG LF -sarjan pumpuissa suurin ilmavirta suuntautuu ylöspäin, mutta pumpun alaosan ilmanohjaimen avulla voidaan samanaikaisesti lämmittää lattiatasoa. Näin saadaan aikaan vedoton ja miellyttävä lämpö koko tilaan. Jäähdytyksessä ilmavirta ohjataan pidemmälle, mikä luo ihanan viileän ympäristön.

Pumppu on varustettu lämmityksen ylläpito -toiminnolla, mikä sopii kausiluonteisesti käytettäviin tiloihin tai varastoihin, joissa halutaan pitää yllä peruslämpö talvella.

Maksuton arviointikäynti

Ilmalämpöpumpun ostaminen on helppoa. Sinun tarvitsee vain kutsua asentajamme tarkastamaan, millaiseen tilaan ilmalämpöpumppua suunnittelet.

Ajankohtaiset artikkelit

LÄMPÖPUMPUT JO SUOSITUMPIA KUIN ÖLJYLÄMMITYS

Ympäristöä ja lämmityskustannuksia säästävät lämpöpumput ohittivat vuonna 2015 suosiossa perinteisen öljylämmityksen. FAKTOJA LÄMPÖPUMPUISTA Lämpöpumput vahvistavat Suomessa koko ajan asemaansa suosittuna lämmitysmuotona. Viime vuoden aikana saavutettiin

Lue »