IVT 12PHR-N – IONIPUHDISTETTUA SISÄILMAA ILMALÄMPÖPUMPULLA

IVT-ilmalämpöpumppumalliston lippulaiva on PHR-N-malli. Tehokkaan ja hiljaisen pumpun hyötysuhde on huippuluokkaa, mikä varmistaa, että pumppu tuottaa huomattavia säästöjä lämmityskustannuksiin. Motorisoitujen ilmanohjainten ansiosta lämpö ja viilennys saadaan jakautumaan tehokkaasti, mikä parantaa pumpun kustannustehokkuutta entisestään.

IVT PHR-N-pumpun ainutlaatuinen Plasmacluster -ionitekniikka pitää huolta, että pumpun ilmanpuhdistus on täysin omalla tasollaan. Samaa luokkaa ovat pumpun muut ominaisuudet. Käyttöalue lämmitykseen ulottuu jopa –30 pakkasasteeseen ja viilennyksessä +43 asteeseen. Kaikki tämä hiljaisessa ja tyylikkäässä paketissa.

IVT-ilmalämpöpumppujen toimintavarmuus on varmistettu kattavilla testeillä. Tämän vuoksi valmistaja lupaa pumpulle 5 vuoden takuun.

Maksuton arviointikäynti

Ilmalämpöpumpun ostaminen on helppoa. Sinun tarvitsee vain kutsua asentajamme tarkastamaan, millaiseen tilaan ilmalämpöpumppua suunnittelet.

Ajankohtaiset artikkelit

LÄMPÖPUMPUT JO SUOSITUMPIA KUIN ÖLJYLÄMMITYS

Ympäristöä ja lämmityskustannuksia säästävät lämpöpumput ohittivat vuonna 2015 suosiossa perinteisen öljylämmityksen. FAKTOJA LÄMPÖPUMPUISTA Lämpöpumput vahvistavat Suomessa koko ajan asemaansa suosittuna lämmitysmuotona. Viime vuoden aikana saavutettiin

Lue »