Samsung SMART -ilmalämpöpumppua hallitset vaikka kännykällä

Samsung Smart on erittäin hiljainen ja tehokas ilmalämpöpumppu. Nimensä mukaan älykkäästi suunniteltu laitteisto tuottaa nimellistehonsa verran lämpöä jopa -17 pakkasasteessa. A++-luokan tehokkuus on vielä paketoitu kauniisti muotoiltuun kuoreen ja päälle lyöty 5 vuoden takuu.

Lisäksi Smart on fiksu myös ominaisuuksiltaan: peruslämmön ylläpito, etäohjaus langattoman yhteyden kautta sekä tehokas sisäilman suodatus. Samsung Smart -ilmalämpöpumppu tarjoaakin miellyttävää lämpöä, puhdasta sisäilmaa ja rentoa hallittavuutta yhdessä paketissa.

Samsung Smart -pumppua voit hallita maksuttomalla Samsung CAC -ohjelmistolla. Voit ladata ohjelmiston omasta sovelluskaupasta Android- tai iPhone-puhelimeen.

Lataa esite kauko-ohjauksesta

Samsung Smart -sarjaan kuuluu kolme eri mallia:

Samsung Smart

Smart -sarjan suorituskykyinen perusmalli takaa miellyttävän lämmön sään ollessa kylmimmillään ja viilentää tehokkaasti kesällä.

Lataa esite


Samsung Smart Comfort

Smart Comfortissa hyödynnetään Samsungin innovatiivista kolmiomaista muotoa, joka lisää ilmavirtausta, nopeuttaa lämpötilan säätöä ja tasoittaa lämmön jakautumista huoneessa.

Lataa esite


Samsung Smart Exclusive

Exclusive on Smart -sarjan huippumalli. Se perustuu Samsungin innovaatioon, kolmiomaiseen muotoon, joka lisää ilmavirtausta, nopeuttaa lämpötilan säätöä ja tasoittaa lämmön jakautumista huoneessa. Ulkopinnan tyylikäs viimeistely tekee Exclusivesta kauniin sisustuselementin.

Lataa esite