Jämä-maalämpöpumput – maalämpöratkaisut pieniin ja suuriin kiinteistöihin

Jämä Star ja Jämä Star RST -maalämpöpumput ovat energiatehokas lämmitysratkaisu, joka varmistaa edullisen lämmityksen pitkälle tulevaisuuteen. Jämä-malliston maalämpöpumput sopivat vesikiertoisiin lämmitysjärjestelmiin niin saneeraus- kuin uudiskohteissakin.

Laajasta valikoimasta löytyy sopiva pumppu pieneen omakotitaloon kuin suureen taloyhtiöön tai julkisrakennukseenkin. Autamme myös mitoittamaan keruupiirin tai lämpökaivon tarpeidenne mukaan – ja luonnollisesti hoidamme järjestelmän asennuksen avaimet käteen -palveluna.

Kaikki Jämä Star ja Star RST -maalämpöpumput on rakennettu alan parhaista komponenteista. Niiden lämpökerroin on jopa 5,03 eli pumppu tuottaa viisi kertaa enemmän energiaa kuin kuluttaa. Parhaimmillaan pumput ovat matalan lämpötilan vesikiertoisissa lämmitysjärjestelmissä.

Tyylikkäästi muotoillut Jämä-maalämpöpumput ovat myös hiljaisia käyntiääneltään ja kompakteja kooltaan. Tämän vuoksi ne sopivat monenlaisiin tiloihin – joko näkysälle tai piiloon. Kaikissa Jämä Star ja Star RST -malleissa on helppokäyttöinen värinäytöllinen säätöyksikkö, jonka ansiosta lämmittäminen on vaivattomampaa.