Työsäiliöt / Käyttövesivaraajat

Erityisesti lämpöpumppukäyttöön tarkoitetut työsäiliöt ja kierukkavaraajat

IVT Työsäiliöt

IVT-työsäiliöt on tarkoitettu erityisesti lämpöpumppukäyttöön, haastavemmissa lämmöjakojärjestelmissälaadukkaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Työsäiliöllä saavutetaan tasaisempi sisälämpötila ja lämpöpumpulle pidemmät käyntijaksot, jotka parantavat energiatehokuutta ja takaavat pitkän käyttöiän kompressorille. Myös pattereiden naksumista saadaan näin estettyä.

IVT Kierukkavaraajat

IVT kierukkavaraajat ovat erityisesti kehitetty lämpöpumppu käyttöön.

Käyttövesi kierukoissa on mahdollisimman suuri lämmönsiirto kapasiteetti, minkä ansiosta ne toimivat tehokaasti jo matalissakin lämpötiloissa. Täten saavutetaan mahdollisimman hyvä energiatehokkus, ja pitkä käyttöikä kompressorille.

IVT kierukkavaraajissa paineenhäviön ja eroosion välttämiseksi suosittelemme, että kaksikierukkaiseen säiliöön liitetään enintään viisi asuntoa neljäkierukkaiseen säiliöön enintään kymmenen asuntoa. Jos asuntoja on enemmän, säiliöt ja kierukat kytketään rinnakkain. Kaikissa malleissa on sähkövastusyhde.

Eri mallit, eri tilavuudet.

Sopivimman mallin valintaan vaikuttaa kiinteistön koko ja tarvittavien kierukoiden määrä. Esimerkiksi mallin 302 tilavuus on 320 litraa ja mallien 750-756 tilavuus on 750 litraa. Malleilla 300, 500, 502 ja 504 ovat kaappimalleja, ja niiden tilavuus on 300-500 litraa. Tarkempia tietoja työsäiliöistä on tuote-esitteessä.