Jäspi Hybridivaraajat

Jäspi Hybridivaraajat (500-160 ja 700-200 l) ovat matala-lämpöjärjestelmien (esim. lämpöpumppujen ja aurinkoenergian) rinnalle kehitettyjä energiavaraajia, joista saadaan vesikiertoisen lattia- ja/tai patterijärjestelmän lämmitys sekä lämmin käyttövesi. Hybridivaraajat soveltuvat sekä uudis- että saneerauskohteisiin.

Tyylikkäitä hopeanvärisiä Hybridivaraajia valmistetaan 500 ja 700 litran kokoisina. 500 litran Hybridivaraajat on varustettu 160 litran RST-käyttövesisäiliöllä ja 700-litraiset Hybridivaraajat 200 litran säiliöllä.

Jäspi Hybridivaraajat soveltuvat erinomaisesti kaikkien markkinoilla olevien lämpöpumppujen yhteyteen, esimerkiksi nopeasti yleistyvien ilma-vesilämpöpumppujen rinnalle.

Jäspi Hybridivaraajan sisällä, käyttövesikierukoiden tilalla, on suuri 160-200 litran ferriittinen haponkestävä käyttövesisäiliö. Haponkestävällä käyttövesisäiliöllä varustettu Hybridivaraaja matalalämpöjärjestelmän yhteydessä takaa paremman käyttövesituoton kuin perinteiset käyttövesikierukat (etenkin kulutuspiikkien aikana). Mikäli käyttöveden kulutus on jatkuvasti erityisen runsasta, suosittelemme Jäspi-vedenlämmittimen liittämistä Hybridivaraajan yhteyteen.

Lämmityksen ja lämpimän käyttöveden tuoton takaamiseksi Hybridivaraaja-lämpöpumppuyhdistelmä varustetaan aina varalämmönlähteellä, esim. sähköllä. Hybridivaraajiin on saatavana lisävarusteena sähkövastuspaketti Jäspi Elbox (sähkövastukset 6+6 kW ja Tehovahtiautomatiikka). Jäspi Elboxin tehovahtiautomatiikka seuraa kiinteistön sähkökuormaa ja valvoo, etteivät kiinteistön pääsulakkeet
laukea.

Jäspi Hybridivaraajissa on myös vakiona varaus aurinkokierukalle (lisävaruste), joten aurinkolämmön hyödyntämiseen on helppoa siirtyä myöhemminkin

Lataa esite