OSO RI SD käyttövesivaraajat

Lämmintä vettä lähienergialla

OSO-käyttövesivaraajalla lämmität kotisi käyttöveden tehokkaasti, olipa lämmönlähteenä sitten aurinkokeräin, lämpöpumppu tai vaikka öljypoltin. Mallistostamme löytyy sopiva varaaja myös silloin, kun haluat hyödyntää lämpöä käyttöveden lisäksi esimerkiksi lattialämmityksessä.

Tehokkuuden lisäksi OSO-käyttövesivaraajat ovat myös turvallisia, sillä niissä on vakiona 3 kW:n sähkövastus, joka huolehtii veden tulistamisesta 65°C asteeseen yli bakteerirajan.

Teräksen lujaa laatua

OSO-mallistoon kuuluu yhdeksän erilaista käyttövesivaraajaa. Yhteistä niille kaikille on korkea laatu, ja niiden säiliöillä onkin 10 vuoden takuu!

Kaikissa varaajissa on vakiovarusteena 3 kW:n sähkövastus, jolla voidaan tuottaa lisälämpöä silloin, kun edullisempi lämmitysmuoto ei jaksa lämmittää vettä riittävän kuumaksi. Vastus sijaitsee kierukan yläpuolella. Näin varmistetaan veden kuumeneminen 65-asteiseksi, jotta järjestelmään mahdollisesti joutuneet bakteerit kuolevat.

Säiliö ja kierukat ovat ruostumatonta terästä, ja eristeenä on reilu kerros uretaania. Varaajissa on sekoitus-, varo- ja sulkuventtiilit. Alaosassa on tyhjennysyhde.

OSO RI SD

Käyttöveden lämmitykseen esimerkiksi 8–10 kW:n lämpöpumpun ja 3–5 m2:n aurinkokeräimen rinnalle (esim. KAUKO solar TT).

malli sähköteho kierukan koko ja teho halk./kork. tuotto*
RI SD 200 3 kW / 230 V 0,8 m 2 / 12 kW DT 25C 58 x 123 cm 370 l / 31 min
RI SD 300 3 kW / 230 V 0,8 m 2 / 12 kW DT 25C 58 x 168 cm 590 l / 49 min

*tuotto: Suihkulämpimän veden riitto 12 l / min virtaamalla.

Huom. Aiemmin tämä tuote tunnettiin nimellä RTV E.

Lataa yleisesite