Ilmalämpöpumput

ILMALÄMPÖPUMPUT KESKI-SUOMEN SUURIMMALTA JÄLLEENMYYJÄLTÄ

Ilmalämpöpumppu (ILP) siirtää tehokkaasti lämpöä ulkoilmasta sisätilaan. Nykyiset ilmalämpöpumput sopivat ympärivuotiseen käyttöön Suomen oloissa. Tehokkaat ulkoyksiköt ottavat lämpöä myös pakkasen puolella olevasta ilmasta. Kuumina kesäpäivinä ilmalämpöpumppua voidaan käyttää myös sisätilojen jäähdyttämiseen ja kosteuden poistamiseen.

Vaivattomin tapa säästää lämmityskuluissa - Varaa makston käynti

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN MYYNTI, ASENNUS JA HUOLTO YHDESTÄ OSOITTEESTA JYVÄSKYLÄSTÄ

Ilmalämpöpumpun ostaminen on helppoa. Sinun tarvitsee vain kutsua asentajamme tarkastamaan, millaiseen tilaan ilmalämpöpumppua suunnittelet.

Asennamme myös muualta ostetut ilmalämpöpumput ja hoidamme pumppujen huollot.

ILMALÄMPÖJÄRJESTELMÄ SOPII PIENIIN SEKÄ SUURIIN TILOIHIN

Ilmalämpöpumpun mitoitusta ja ilmalämpöjärjestelmän rakennetta muuttamalla voidaan järjestää kustannustehokas lämmitys ja viilennys moneen tilaan. Ilmalämpöjärjestelmä sopiikin erinomaisesti niin kerrostaloasuntoon kuin virastotaloonkin, kunhan se suunnitellaan huolella. Valikoimistamme löydät myös ilma–vesilämpöpumput.

Ilmalämpöpumput merkeittäin

PANASONIC

Panasonic CZ-malli

Uusi erittäin pienikokoinen CZ-seinämalli on vain 779 mm leveä, joten se on täydellinen valinta pieniin tiloihin ja ovien yläpuolelle. Päivitetty tyylikäs muotoilu sopii sisustukseen kuin sisustukseen.

PANASONIC NZ25 – 35 – 50VKE ILMALÄMPÖPUMPUT

Panasonic NZ-malli

Älykkään muotoilunsa ansiosta, NZ on täydellinen vaihtoilmalämpöpumpuksi. Mallisto sopii sinulle jos haluat vaihtaa vanhan ilmalämpöpumppusi uuteen.

PANASONIC HZ-MALLI

Modernia teknologiaa ja mukavuutta kotiin tai mökille. Tämän on Panasonic-ilmalämpöpumppumalliston lippulaiva ja todellinen voimapesä.

FUJITSU

FUJITSU LZCAN NORDIC

NORDIC PREMIUM POWER KH-CAN

Nämä lämpöpumput on valmistettu parhaista komponenteista huippuhyötysuhteen ja pakkastoimivuuden takaamiseksi.

FUJITSU KMCD SLIM EXCELLENCE

Fujitsu KMCD -sarjan pumput ovat kauniita, tehokkaita ja käytössä miellyttäviä. Virtaviivainen kuori kätkee sisäänsä erinomaisen älykkään ilmalämpöpumpun.

MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES

Mitsubishi Heavy Netsu NORDIC

Uusi muotoilu, uusi ympäristöystävällisempi kylmäaine, silmää hivelevät väriviimeistelyt, paras saavutettavissa oleva energialuokka, täynnä uusia ominaisuuksia.

Mitsubishi Heavy Kazan

Hiljainen ja laadukas peruslaitteisto kotiin tai kesämökille. MSZ-SF-sarjan ilmalämpöpumput tarjoavat hyvät ominaisuudet edulliseen ja energiatehokkaaseen lämmittämiseen sekä jäähdytykseen.

MITSUBISHI ELECTRIC

MSZ-LN MALLISARJAN LÄMPÖPUMPUT

Mitsubishi MSZ-LN MALLISARJA

Mitsubishi Electric Kirigaminen ZEN on virtaviivainen, kapea ja tyylikäs ilmalämpöpumppu, joka sopii lisälämmönlähteeksi tai jäähdytyslaitteistoksi. Pienissä asunnoissa sen teho riittää pidemmällekin.

ERI LAITTEISIIN ON SAATAVILLA GSM JA WI-FI ETÄOHJAUKSIA!

Maksuton arviointikäynti

Pyydä meidät arviointikäynnille, niin arvioimme lämmitys- ja jäähdytystarpeesi ja räätälöimme juuri sinulle sopivan ratkaisun.
Arviointikäynti on aina maksuton eikä velvoita sinua sopimukseen.

MATTHIAS FRIED – NIMI ON TAKUU LAADUSTA

Kun oma nimi on sama kuin firman nimi – ja vieläpä Suomessa noin harvinainen – sitä haluaa tehdä asiat viimeisen päälle.
Tämän vuoksi meillä Matthias Friedissä pidetään tietyistä asioista tiukasti kiinni.

Oikeanlainen osaaminen

Miellyttävä lämmitys on Suomen oloissa keskeinen osa asumisen turvallisuutta ja mukavuutta. Asentajiamme koulutetaan säännöllisesti, jotta voimme varmistaa parhaan lopputuloksen asiakkaillemme.

Asiakaspalveluasenne

Asennamme tuotteitamme sinun kotiisi, mökillesi ja veneeseesi. Sinä teet lopullisen päätöksen, me esittelemme parhaat vaihtoehdot. Töiden jälkeen siistimme jälkemme.

Viimeisin tietotaito

Asentajiemme ammattitaidosta pidetään huolta jatkuvan koulutuksen avulla. Näin voimme suunnitella ja rakentaa nykyaikaisen järjestelmän, joka riittää pitkälle tulevaisuuteen.

Huippuluokan laitteet

Valitsemme maahantuojien ja valmistajien joukosta sellaiset merkit, joiden tiedämme olevan laadukkaita

Mikäli nämä asiat ovat sinullekin tärkeitä, ota yhteyttä. Suunnitellaan yhdessä sinun tarpeisiisi paras järjestelmä.