Maalämpöpumppu – hyödynnä maaperän energia lämmityksessä

Maalämpöpumpun avulla voidaan tuottaa jopa 80 % tilojen ja käyttöveden lämmittämiseen tarvittavasta energiasta. Maalämpö on miellyttävän tasainen, vaivaton ja kustannustehokas lämmitysmuoto, joka maksaa hankintahintansa takaisin pienempinä lämmityskustannuksina.

Maalämpö- ja kalliolämpöpumput

Maasta saadaan lämpöä kahdella tavalla. Maalämpöjärjestelmässä lämmön tuottava keruupiiri kaivetaan maan sisään 1–2 metrin syvyyteen. Kalliolämpöjärjestelmässä puolestaan maahan puolestaan porataan syvä lämpökaivo, joka toimii keruupiirinä. Molemmissa tapauksissa lämpö johdetaan putkistossa talon sisään asennettavalle maalämpöpumpulle, jonka kautta lämpö voidaan jakaa pattereille, lattialämmitykseen ja veden lämmittämiseen.

Laadukkaat IVT- ja JÄMÄ-maalämpöpumput

Välitämme laadukkaita, hiljaisia ja toimintavarmoja maalämpöpumppuja kahdelta huippuvalmistajalta. Laitteet ovat hyötysuhteeltaan markkinoiden kärkeä, ja järjestelmä voidaan mitoittaa pienestä omakotitalosta aina suureen teollisuuslaitokseen.

Maalämpöpumppujen myynti, asennus ja huolto

Maalämpöpumpun hankinta on helpointa, kun kutsut asiantuntijamme arvioimaan tontin ja lämmitettävän kiinteistön. Näin saat hankinnallesi lyhyemmän takaisinmaksuajan. Arviokäynti on maksuton.

  1. Autamme valitsemaan sopivimman maalämpöpumpun ja mitoittamaan järjestelmän.
  2. Teemme tarjouksen toteutuksesta.
  3. Hoidamme asennuksen sovittuna ajankohtana ja opetamme käyttämään laitteita.

Hoidamme myös muualta hankittujen pumppujen asennuksia ja huollamme maalämpöpumppuja.

Vaivattomin tapa säästää lämmityskuluissa – varaa maksuton käynti

Täytä alla oleva lomake ja pyydä asiantuntijamme käymään.