AIRPATROL-ETÄOHJAIN JA VALVONTAJÄRJESTELMÄ ILMALÄMPÖPUMPUILLE

AirPatrol on mobiilisovellus, jonka avulla hallitset ilmalämpöpumpun toimintaa mistä ja milloin tahansa. Lisäksi AirPatrol valvoo pumpun toimintaa ja esimerkiksi kohteen lämpötilaa asettamiesi rajojen suhteen, ja saat varoituksen mahdollisista ongelmatilanteista. Näin AirPatrol lisää myös omaisuutesi turvaa.

Pienikokoinen AirPatrol-hallintayksikkö on helppo asentaa ilmalämpöpumpun yhteyteen. Asennuksen voit useimmissa tapauksissa tehdä itsekin, mikäli pumpun lähellä on sähköpistoke. AirPatrol-laitteeseen liitetään SIM-kortti, jonka avulla laite pitää yhteyttä verkkoon ja mobiilisovellukseen.

AirPatrol on yhteensopiva seuraavien valmistajien ilmalämpöpumppujen kanssa: Panasonic, Fujitsu, Mitsubishi Electric, LG, Hitachi.

Maksuton arviointikäynti

Ilmalämpöpumpun ostaminen on helppoa. Sinun tarvitsee vain kutsua asentajamme tarkastamaan, millaiseen tilaan ilmalämpöpumppua suunnittelet.

Ajankohtaiset artikkelit

LÄMPÖPUMPUT JO SUOSITUMPIA KUIN ÖLJYLÄMMITYS

Ympäristöä ja lämmityskustannuksia säästävät lämpöpumput ohittivat vuonna 2015 suosiossa perinteisen öljylämmityksen. FAKTOJA LÄMPÖPUMPUISTA Lämpöpumput vahvistavat Suomessa koko ajan asemaansa suosittuna lämmitysmuotona. Viime vuoden aikana saavutettiin

Lue »