ILMALÄMPÖPUMPUT TASOITTAVAT SISÄILMAN LÄMPÖTILAA RIIHIVUORESSA

Muuramessa sijaitsevassa Hiihtokeskus Riihivuoressa on paljon tiloja, joita lämmittää ja viilentää. Matthias Friedin toimittamat ja asentamat ilmalämpöpumput ovat olleet toimiva ratkaisu, joilla lämpötila saadaan säädettyä juuri sopivaksi vaihtuvien tilanteiden mukaan.

ASENNUKSEN NOPEUS JA LUOTETTAVUUS RATKAISIVAT

Hiihtokeskus Riihivuorta on uudistettu viimeisen parin vuoden aikana perusteellisesti. Remonttien yhteydessä päädyttiin lämmitystavaksi useisiin tiloihin valitsemaan Matthias Friedin toimittama ilmalämpöpumppu.

”Ilmalämpöpumpun valintaan lämmitysratkaisuksi vaikutti se, että ne ovat nopeita asentaa. Tunsin Matthiaksen sekä hänen asennus- ja toimintatapansa jo ennestään, ja tiesin, että hän hoitaa työt luotettavasti”, perustelee Riihivuoren hallituksen puheenjohtaja Markku Rainamo.

SOPIVA LÄMPÖTILA HELPOSTI JOKA TILANTEESEEN

Lämpöpumppuja asennettiin mm. ravintolasaliin, toimistoihin ja keittiö- sekä kokoustiloihin. Rainamo kertoo olleensa erittäin tyytyväinen lopputulokseen.

”Täällä järjestetään usein kokouksia, ja osallistujien määrä vaihtelee hyvinkin paljon. Ilmalämpöpumppujen avulla saadaan aina juuri oikea lämpötila kuhunkin tilaan ottaen huomioon ihmismäärän. Kesällä tarvitaan jäähdytystä ja talvella taas lämmitystä.”

”Ilmalämpöpumpuilla olemassa olevan ilman saa kiertämään tasaisesti eikä lämmin ilma puuroudu katon tasoon. Laitteet ovat helppokäyttöisiä, joten niillä pystytään pelaamaan joustavasti henkilöluvun mukaan”, jatkaa Rainamo.

”NÄIDEN POIKIEN KANSSA EI TULE KOSKAAN YLLÄTYKSIÄ”

Markku Rainamon mukaan laitteiden asennusprosessit ovat sujuneet aivan suunnitelmien mukaan.

”Näiden poikien kanssa ei tule koskaan yllätyksiä, he pysyvät aina aikataulussa ja sovitussa hinnassa”, kehuu hän Matthias Friedin toimintatapaa.

”Olen suositellut heitä eteenpäinkin. He tulevat silloin kun on sovittu ja tekevät työt niin kuin pitääkin. Tavoitettavuus on myös hyvää. Jos tulee ongelmia laitteiden kanssa, huoltoapua saa nopeasti. Ilmalämpöpumppu lämmitys- ja jäähdytysratkaisuna sopii mielestäni niin kotitalouksille kuin yrityksillekin.”

Jaa artikkeli

Share on facebook
Share on email
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

Sinua voisi kiinnostaa myös

LÄMPÖPUMPUT JO SUOSITUMPIA KUIN ÖLJYLÄMMITYS

Ympäristöä ja lämmityskustannuksia säästävät lämpöpumput ohittivat vuonna 2015 suosiossa perinteisen öljylämmityksen. FAKTOJA LÄMPÖPUMPUISTA Lämpöpumput vahvistavat Suomessa koko ajan asemaansa suosittuna lämmitysmuotona. Viime vuoden aikana saavutettiin

Lue »