INTESISHOME – ETÄOHJAUS ILMALÄMPÖPUMPULLE

IntesisHome -järjestelmä on suunniteltu ilmalämpöpumpun ohjaamiseen verkon yli. Järjestelmä on kaksisuuntainen, minkä ansiosta pystyt valvomaan lämpötilaa ja pumpun toimintaa etänä. IntesisHome-sovellusta voit käyttää internetin kautta älypuhelimella, tabletilla (Android ja iOS) tai tietokoneella.

Sovelluksen avulla on helppo säätää pumpun toimintaa sekä seurata sitä. Pois/päälle-kytkennän lisäksi älykkäät perustoiminnot mahdollistavat mm. lämmityksen, jäähdytyksen sekä kuivauksen, tavoitelämpötilatoiminnan sekä automaattisen toiminnan ympäristön lämpötilan mukaan.

IntesisHome asennetaan ilmalämpöpumpun KNX-tietoliikenneväylään, jonka lisäksi tarvitaan vain verkkoyhteys. Advanced- ja Pro-versiot mahdollistavat myös useiden rakennusten ja pumppujen valvonnan, mikä helpottaa esimerkiksi mökkikylien hallinnointia.

Maksuton arviointikäynti

Ilmalämpöpumpun ostaminen on helppoa. Sinun tarvitsee vain kutsua asentajamme tarkastamaan, millaiseen tilaan ilmalämpöpumppua suunnittelet.

Ajankohtaiset artikkelit

LÄMPÖPUMPUT JO SUOSITUMPIA KUIN ÖLJYLÄMMITYS

Ympäristöä ja lämmityskustannuksia säästävät lämpöpumput ohittivat vuonna 2015 suosiossa perinteisen öljylämmityksen. FAKTOJA LÄMPÖPUMPUISTA Lämpöpumput vahvistavat Suomessa koko ajan asemaansa suosittuna lämmitysmuotona. Viime vuoden aikana saavutettiin

Lue »