IVT-MAALÄMPÖPUMPUT – MAAPERÄN LÄMPÖ PIENENTÄÄ LÄMMITYSKUSTANNUKSIA

IVT-maalämpöpumput pienentävät lämmityskustannuksia ja maksavat hankintahintansa takaisin pienentyvinä lämmityskustannuksina. Pumppu pienentää lämmityskustannuksia jopa 80 %, joten takaisinmaksu aika on usein iloinen yllätys. – tämän jälkeen säästyvät rahat voikin käyttää johonkin mukavaan.

IVT-maalämpöpumppujen tuottama lämpöenergia voidaan käyttää talousveden lämmittämiseen ja ohjata vesikiertoiseen lattia- tai patterilämmitykseen. Vaivaton maalämpö ei vaadi suuria huoltoja eikä polttoainetta. Nautit vain miellyttävästä lämmöstä läpi.

Toimintavarmat ja hyötysuhteeltaan erinomaiset maalämpöpumput pitävät talosi lämmityksestä huolta ympäri vuoden ja monta vuotta eteenpäin. Olemme varmoja IVT-pumppujen laadusta, minkä ansiosta niille onkin myönnetty 5 vuoden IVT-erikoistakuu.

Maksuton arviointikäynti

Ilmalämpöpumpun ostaminen on helppoa. Sinun tarvitsee vain kutsua asentajamme tarkastamaan, millaiseen tilaan ilmalämpöpumppua suunnittelet.

Ajankohtaiset artikkelit

LÄMPÖPUMPUT JO SUOSITUMPIA KUIN ÖLJYLÄMMITYS

Ympäristöä ja lämmityskustannuksia säästävät lämpöpumput ohittivat vuonna 2015 suosiossa perinteisen öljylämmityksen. FAKTOJA LÄMPÖPUMPUISTA Lämpöpumput vahvistavat Suomessa koko ajan asemaansa suosittuna lämmitysmuotona. Viime vuoden aikana saavutettiin

Lue »