JÄMÄ-MAALÄMPÖPUMPUT – MAALÄMPÖRATKAISUT PIENIIN JA SUURIIN KIINTEISTÖIHIN

Jämä Star ja Jämä Star RST -maalämpöpumput ovat energiatehokas lämmitysratkaisu, joka varmistaa edullisen lämmityksen pitkälle tulevaisuuteen. Jämä-malliston maalämpöpumput sopivat vesikiertoisiin lämmitysjärjestelmiin niin saneeraus- kuin uudiskohteissakin.

Laajasta valikoimasta löytyy sopiva pumppu pieneen omakotitaloon kuin suureen taloyhtiöön tai julkisrakennukseenkin. Autamme myös mitoittamaan keruupiirin tai lämpökaivon tarpeidenne mukaan – ja luonnollisesti hoidamme järjestelmän asennuksen avaimet käteen -palveluna.

Kaikki Jämä Star ja Star RST -maalämpöpumput on rakennettu alan parhaista komponenteista. Niiden lämpökerroin on jopa 5,03 eli pumppu tuottaa viisi kertaa enemmän energiaa kuin kuluttaa. Parhaimmillaan pumput ovat matalan lämpötilan vesikiertoisissa lämmitysjärjestelmissä.

Tyylikkäästi muotoillut Jämä-maalämpöpumput ovat myös hiljaisia käyntiääneltään ja kompakteja kooltaan. Tämän vuoksi ne sopivat monenlaisiin tiloihin – joko näkysälle tai piiloon. Kaikissa Jämä Star ja Star RST -malleissa on helppokäyttöinen värinäytöllinen säätöyksikkö, jonka ansiosta lämmittäminen on vaivattomampaa.

Maksuton arviointikäynti

Ilmalämpöpumpun ostaminen on helppoa. Sinun tarvitsee vain kutsua asentajamme tarkastamaan, millaiseen tilaan ilmalämpöpumppua suunnittelet.

Ajankohtaiset artikkelit

LÄMPÖPUMPUT JO SUOSITUMPIA KUIN ÖLJYLÄMMITYS

Ympäristöä ja lämmityskustannuksia säästävät lämpöpumput ohittivat vuonna 2015 suosiossa perinteisen öljylämmityksen. FAKTOJA LÄMPÖPUMPUISTA Lämpöpumput vahvistavat Suomessa koko ajan asemaansa suosittuna lämmitysmuotona. Viime vuoden aikana saavutettiin

Lue »