LÄMPÖPUMPUN HANKINTA ON ILMASTOTEKO

lampopumppu-ilmastoteko-1

Pariisin ilmastokokouksen ansiosta kaikki maat saatiin mukaan toimimaan ympäristön puolesta. Lämmitysmuodon vaihtaminen ympäristöystävälliseksi on yksi järkevistä tavoista hillitä ilmastonmuutosta.

PARIISIN ILMASTOKOKOUS SITOO KAIKKI MAAT TOIMIIN

Pariisin ilmastokokouksessa joulukuussa 2015 solmittiin käänteentekevä maailmanlaajuinen sopimus, jonka avulla pyritään vähentämään kasvihuonekaasupäästöjä. Sopimuksessa ovat mukana kaikki isot teollisuusmaat ja päästöjen aiheuttajat.

Ilmastokriisin ja sen aiheuttamat ääri-ilmiöt välttääksemme meidän on siirryttävä käyttämään energiamuotoja, jotka eivät lisää maapallon lämpötilan nousua. Lämmityksessä käyttöön on otettava entistä yleisemmin päästöttömät vaihtoehdot kuten lämpöpumput.

Suomessa on panostettu ympäristöystävälliseen energiaan jo hyvän aikaa. Kun muutkin maat alkavat sopimuksen myötä investoida uusiutuvaan energiaan, tuo se todennäköisesti vientipotentiaalia suomalaisillekin yrityksille.

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISET LÄMMITYSTAVAT OVAT ENERGIATEHOKKAITA JA EDULLISIA

Ilmalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput ja maalämpö ovat kaikki erinomaisia lämmitysmuotoja ilmastoasioista valistuneille. Uuden teknologian ansiosta myös aurinkoenergian hyödyntäminen Suomen oloissa onnistuu aikaisempaa tehokkaammin.

Ympäristöystävällisiin lämmitysmuotoihin siirtymiseen on helppo motivoitua jo siksi, että ne ovat energiatehokkaita vaihtoehtoja ja siksi samalla käyttökustannuksiltaan halvempia.

Esimerkiksi maalämmöllä voidaan öljylämmitykseen verrattuna säästää lämmityskuluissa jopa 80 %. Ilmastosopimuksen ennakoidaan nostavan sähkön ja fossiilisten polttoaineiden hintoja entisestään, jolloin säästö on vieläkin suurempi.

VAIKUTA OSALTASI ILMASTONMUUTOKSEN HIDASTAMISEEN!

Pyydä tarjous lämpöpumppu- tai aurinkoenergiajärjestelmästä soittamalla Matthias Friedille numeroon 0440 245 666.

Jaa artikkeli

Share on facebook
Share on email
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

Sinua voisi kiinnostaa myös

LÄMPÖPUMPUT JO SUOSITUMPIA KUIN ÖLJYLÄMMITYS

Ympäristöä ja lämmityskustannuksia säästävät lämpöpumput ohittivat vuonna 2015 suosiossa perinteisen öljylämmityksen. FAKTOJA LÄMPÖPUMPUISTA Lämpöpumput vahvistavat Suomessa koko ajan asemaansa suosittuna lämmitysmuotona. Viime vuoden aikana saavutettiin

Lue »